اولیه ها
امشب اولین پست از قسمت غذاهای امروزی رو می نویسم. راستش، من در زمینه غذا و آشپزی حرفه ای نیستم. ولی آشپزی رو بینهایت دوست دارم. زمانیکه آشپزی می کنم و مخصوصا مواقعی که نان می پزم برام درست مثل زمانی می مونه که بخوام وقتم رو با بچه ها بگذرونم.
بنظر من دلیلی نداره که حتما یک آشپز حرفه ای باشید تا بتوانید خوب آشپزی کنید. چند عامل موثر اگر در نظر گرفته بشه می توان از هرکسی با ذره ای علاقه و حوصله توقع غذای خوب داشت. اول از همه یک دستور خوب. با داشتن یک دستور خوب به همراه علاقه، حوصله و مواد غذایی مناسب حتی یک آشپز آماتورهم می تواند غذای فوق العاده ای را آماده کند. در اطراف همه ما افرادی هستند که براحتی می توان از کلمه آشپز ماهر برای توصیفشان استفاده کرد. کار من شناسایی این افراد بود و در مرحله بعد شناسایی غذاهایی که در آن تبهر بیشتری دارند.
دوم لوازم اولیه و پایه: درسته که هرکسی می تونه با ذره ای خلاقیت و سلیقه حتی با کمترین امکانات هم بهترین نتیجه ها را بدست بیاره ولی همیشه یک حداقل هایی برای رسیدن به نتیجه مطلوب مورد نیاز است و چشم پوشی از آنها می تواند در انتها به نتایج متفاوتی نسبت به دستور پایه منتهی شود. شما می توانید بجای چاقو های آشپزخانه از چاقوی میوه خوری برای تهیه سالاد استفاده کنید ولی چاقوی میوه خوری گزینه مناسبی برای تکه کردن گوشت نیست. و یا پیمانه ها و قاشقک های اندازه گیری و ترازو. وقتی در یک دستور غذایی نوشته شده ۱ قاشق چایخوری مخمر، مسلما منظور استفاده از قاشقی که با آن چایتان را هم می زنید نیست و با مقیاس اشتباه در میزان پف کردن خمیر در مرحله انتهایی تاثیر بسیاری خواهید گذاشت.
سوم داشتن مواد غذایی اولیه یا همون پیشنیازهاست. اینکه برای تهیه پیتزا از سبزی و یا سیر تازه استفاده کنید تا اینکه سبزیهای خشک و پودر سیر را در مواد اولیه خودتون قرار بدین مسلما در طعم نهایی غذای شما تاثیر می گذارد و اینجاست که در هنگام خوردن از بقیه می شنوید که : این بار چکار کردی که اینقدر خوشمزه تر شده!